Transformers: Dark of the Moon (2011)

4

Tetiba rasa nak share sesuatu dengan semua pasal kejadian 2 malam yang lepas.
Nak dijadikan cerita, hubby dan kawan2nya plan nak layan movie Transformer ramai2 kat U Mall, Skudai...ada la dalam 9 orang yang join..ada yang bawak isteri masing2, ada jugak yang bawak anak...yang single tu datang je la sorang2..hehehehe...

KS memang excited la bila hubby bagitau plan tu...sebabnya sebelum ni memang tak pernah miss layan Transformer kat panggung wayang... lepas dah beli popcorn dan air sebagai kudapan dalam panggung nanti, kitorang pon masuk la, ambil tempat masing2...walaupun seat dah cantik dah sebab dpt tempat duduk belakang, tapi hati ini sedikit kecewa sebabnya pandangan terganggu dek kepala manusia yang tinggi sangat kat depan tu...Tak syok betul la...jarak seat dalam panggung tu pulak boleh dikatakan sama level je antara seat depan dengan seat belakang...tinggi sikit je rasanya...Tak macam seat dalam panggung kat Jusco Tebrau, syok layan movie kat situ...


Tapi layan je la walaupun kepala ni dah penat dah asyik ke kiri ke kanan untuk dapatkan pandangan yang jelas. Mulut asyik mengunyah popcorn diselangi sedut air...hehehehe...
.
.
.
.
.

Habis je popcorn dalam bekas yang comel tu, keluarkan shawl panjang dari dalam beg. Huish..kemain sejuk betul keadaan dalam panggung ni...menggigil kaki..menyesal pulak tak pakai stoking siap2..Semangat lagi nak layan muvie kat depan tu...tapi cam mana entah...
.
.
.
.
.
.

tak lama kemudian
.
.
.
.
.
.

HUH?
Dah nak habis dah?
camne leh tertido ni? Huhuhuhuhu...
Sedar2 dengar orang ramai tepuk tangan...cerita dah habis dah...
Best sangat ke sampai tepuk2 tangan nih?
Huhuhu...rugi betul la..boleh pulak aku tertido time tengok wayang...Adeih...

.
.
.
.

Keluar je panggung
Hubby: "Lama betul awak tido tadi ye..."
Sengih je laa.....




4 comments:

  1. laa.. tdo ke.. haha.. cian dier. xper, nnti ajaklaa ur hubby khatam lg skali :)

    ReplyDelete
  2. ruginyer tertidor dlm wyang..huhu~

    ReplyDelete
  3. @Aya: hahaha...kelakar kan leh tido time tgk wayang...
    Ajak hubby g khatam lg skali? Mau ke dia?? cam idokk je..hehehe..

    ReplyDelete
  4. @emieysandra:huhuhu...rasa sgt rugi..tp nak buat camno kan...mata dah ngantuk...tgk wayang memalam, camni la jadinye..;(

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)