Join Giveaway yang sangat TOMEI...(",)

2

Salam semua dan selamat bersahur.
Alhamdulillah, baru je selesai bersahur dengan suami tersayang.
Sementara tunggu waktu subuh, jenjalan sat ke blog2 kawan2...seriously, aktiviti berblogwalking ni sudah agak lama ditinggalkan.. tak sempat la...hehehehe...sorry ye if tuan rumah tak buat lawatan balas ke rumah tetamu2 KS...

Tengah2 syok jalan2, tetiba terjumpa satu blog ni.. dia anjurkan giveaway...haa, aktiviti join GA ni pon sudah lama kutinggalkan...mungkin mood berGA ni sudah semakin pudar... :-P Tapi bila terpandangkan banner GA yang cute @ tomei yang amat itu, maka tergerak hati ni nak join...hehehehe....Bukanlah nak hadiah sangat, mungkin sebab nak "tempek" gambar banner yang comei itu kat blog ni..hahahahaha..boleh gitu?

[comelkan banner GA ni?]
.
.
.
.
.

Hurmmm, ok la...
Kepada yang berminat a.k.a jatuh cinta dengan kecomelan banner diatas, sila la KLIK...
Selamat berpuasa hari ke-10.. (",)
 
 
 

2 comments:

  1. jom join GA saya
    http://iownthis87.blogspot.com/2011/08/like-abazilah-lucky-draw.html

    ReplyDelete
  2. Thanks 4 da invitation...if free, i'll join k..(",)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)