Review Majlis Kahwin sebelah JB...

4
 
 
Salam semua
Walaupun majlis ni dah berlangsung bulan Mei yang lepas (dah lama kot ianya berlalu pergi), tapi atas permintaan ada yang nak tengok gambar2 kahwin ni, so aku update la....masukkan gambar sikit2, mana yang aku rasa perlu dimasukkan dalam blog ni...hehehehehe....
.
.
.
Seperti yang telah sedia maklum, majlis kat sebelah JB (sebelah suami) ni combine sekali dengan majlis adik ipar (SIL), so ada dua pengantin la ye...hehehe...Majlis ni diadakan di Dewan Serbaguna Johor Jaya, JB. 

 [Ketibaan pengantin]

Tetiba teringat peristiwa yang berlaku sebelum pengantin sampai ke dewan. Kalau nak tahu, tayar kereta yang pengantin naiki tu masuk dalam longkang....hahahahaha....berpeluh-peluh pengantin dibuatnya....terpaksa la pasangan pengantin yang lagi satu tu menunggu lama kat atas stage...Al-maklumlah, sebelum nak mulakan majlis, kenalah tunggu pengantin Sr datang bertandang dulu...hihihi...
.
.
.
 [Berjalan masuk ke dewan]

 Pengantin berpeluh berjalan masuk ke dewan. Dalam berpeluh-peluh camtu, senyuman still tak lekang dibibir...Hari bersejarah la katakan.....kena la lakarkan senyum yang paling manis buat tetamu yang datang (",)
.
.
.
 [2 pasang pengantin berserba 'purple']

Majlis dimulakan dengan bacaan doa bagi mendapatkan keberkatan dari Yang Esa.
.
.
.
.
 [Bersama pengapit pengantin... Imran & Azie]

Terima kasih diucapkan kepada pengepit kitorang...hehehehe...especially kepada Azie yang sudi jadi pengapit aku. Last minit baru ada calon pengapit setelah aku bingung + pening nak suruh siapa setelah masing2 tak nak meng'offer'kan diri...malu dan segan katanya....huhuhu...
.
.
.
.
 [Santapan raja sehari]
.
.
.
.
[Bersama famili tercinta]

Mak + ayah + kakak + abang + anak2 saudara yang semuanya sporting..... Tanpa diorang semua tak bermakna majlis tersebut. Walaupun masing2 penat travel datang dari jauh (dari Trg, Penang, KL, Melaka & N9), tapi korang semua memang TERBAEK! Luv u ols....




4 comments:

  1. nuyui a.k.a miss NUSHA : Thanks..(",)

    ReplyDelete
  2. tema purple pink

    my feveret kaler :)

    ReplyDelete
  3. Lea IsNaw! : ur feveret kaler ea...sama la kite...tp i prefer purple color more than pink...but the combination is cool right?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)