Famili angkat datang menjengah....

0

Raya... raya.. dan raya lagi....
Selagi Syawal masih ada, sure edisi kunjung mengunjung belum habis lagi dalam kamus harian kalian kan... Cerita kali ni pasal kedatangan famili angkat suami datang menjengah ke teratak kami. Bak kata orang, bila kita dah berkahwin, bukan setakat kita kena terima famili dan sanak saudara orang yang kita kahwini tu, tapi semua2nya la yang berkaitan dengan pasangan kita tu... tak kira la famili angkat ke, adik angkat ke, kakak angkat ke, makcik angkat ke...kalau ada la...;p semuanya secara tak langsung, mereka2 adalah famili angkat kita jugak...betul tak?

 [Bergambar bersama sebagai kenang2an]

Kedatangan diorang memang kami nanti2kan...dan sememangnya kami memang jemput la diorang datang ke rumah kami...hehehe....Walaupun plan asal mereka nak datang lebih awal, tapi kerana masalah 'jam' beberapa hari sebelum tu...terpaksa delay!!! Orang ramai sibuk keluar beraya la katakan...sampaikan highway pon boleh 'jammed'.
 
Tak cukup berposing kat luar rumah, sambung lagi berposing kat dalam rumah...hehehehe...
.
.
.
.

Terima kasih la diucapkan kepada mak, Pak Mat, Imah, Amir, Ajis dan adik sebab sudi berkunjung ke teratak kami. Cuma Ika, isteri Amir tak dapat turut serta sebab kerja....Mudah2an, ada jodoh kita bertemu lagi ye...(",)





0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)