Kunjungan lagi...

2


Kepada Dalie, Juju, Ct-kah, Zana dan Ila, thanks sudi berkunjung ke rumah semalam. Dah lama diorang bagitahu nak datang beraya ke rumah... Cuma tunggu masa Ct-kah turun UTM je untuk konvo... Congrats ye Ct-kah... tak sia2 usaha keras + aktif JKM KTF...(",)

[Zana memang pantang nampak kamera..hehehehe...]
.
.
.
Maaf la ye kalian kalau ada yang terkurang... itu je yang mampu terhidang... Tuan rumah penat travel KL...one day trip gara2 ke Maskara Shorties 2011... pukul 5.30 pagi sampai kat rumah....layan tido sebabak dua, after zohor baru start berperang kat dapur....hehehehe...
Walaupun mee kari tu rasanya agak pedas (anak tokak dah terjangkit dengan masakan Jowo...hohoho), tapi still korang boleh layan kan... Tapi muffin chocolate dan muffin orange tu memang khas i buat untuk korang tau....(",)

[Bergambar itu wajib..hehehe...tuan rumah sememeh, tak boleh masuk gambar]
.
.
.
Sekejap je korang datang kan..
Tak sempat nak bergosip2 dengan Juju
Tak sempat nak tukar2 petua dengan Dalie
Tak sempat nak panjang2kan gelak ketawa dengan Ct-kah & Zana
Pendek kata, korang ni memang tak nyempat2 nak balik...hahahahaha...
Takpe, lain kali datang lagi ye!

[Kusyuk bebenor tengok  album gambar kawen tuan rumah]
.
.
.
.
.
Lepas diorang balik, famili sepupu suami pulak datang berkunjung. Nasib baik.....Risau jugak bila mikirkan siapa la yang nak ngabeskan mee kari yang banyak lagi kat atas meja tu. Lepas famili sepupu balik, datang pulak Cik Mas dan Apat, kawan Incik suami a.k.a kawan aku jugak...hehehehe.... Diorang ni memang betul2 langkah kanan, ada rezeki lebih untuk diorang....
.
.
.
.
Dalam sedar tak sedar, dah nak masuk waktu maghrib dah.
Cepat sungguh waktu berlalu...
Walaupun badan penat, tapi hati gembira dengan kedatangan semua
Orang cakap kalau rumah selalu dikunjungi tetamu, murah rezeki...
Mudah2an...Amin....





2 comments:

  1. malu la nama i dsebut2 kat blog u.. siap da gmbar2 i yg sememeh tu.. anyway tq kak sa... ssh je u msk tuk we all.. ktorg sje je nk dtg braye mane tau klu x jmpe g pasni..huhuhu.. than you very much to u n husband!!! mee kari yg sgt marvelleous!!!

    ReplyDelete
  2. ctkah samsudin:

    ala2 nak malu la pulak...;p ...comey pe...
    sama2 kasih...itu je yg termampu kami hidangkan...
    lenkali dtg la lagi ye..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)