Pesta Konvo UTM 2011

6


.
.
.
Pesta konvo dah nak melabuhkan tirainya, baru aku terhegeh-hegeh bercerita pasal ni. Sebelum cerita panjang, CONGRATULATIONS diucapkan kepada my dear friend Anna dan adik2 KTF yang sama2 konvo pada tahun ni dengan ucapan, semoga terus success dan success dalam apa jua bidang lapangan yang anda ceburi. Kepada adik2 yang sambung master, teruskan usahamu sebagai mahasiswa. Keep a good work!
.
.
.
Eh cakap2 pasal pesta konvo, korang dah pergi serbu tapak pesta ke belum? Kalau belum sempat lagi nak p serang sana...esok hari last kalau tak silap. Hari last biasanya dapat harga murah2....cewah, promote baik punya...
.
.
.
.
Dah dua kali aku berkunjung ke sana. First time, just pergi survey2 je....jalan2 tengok apa yang menarik kat sana. Pergi sekejap je pun, singgah lepas main badminton dengan Incik Suami kat Kompleks Sukan. Tapi sempat la sambar beberapa buah buku kat booth MPH.. (",) Semalam pergi lagi, after puas pujuk Incik Suami... hehehe.... pesta konvo kali ni nampaknya kurang menarik minat beliau sebab booth jual kasut second hand takde tahun ni... tahun2 sebelum ni booth itu je yang dapat menarik minat si dia untuk ke tapak pesta... sabar je la...huhuhu...
.
.
.
.
.

Kepada yang belum berkesempatan ke tapak pesta, apa lagi?
Sila la serbu ke sana... (",)




6 comments:

  1. musim konvo... biasa bunga2 murah hari last konvo hehe.

    ReplyDelete
  2. akak x berkesempatan pun nak ke sana sbb en.suami sibuk b'kursus smpi hujung bulan okt nnti.... :( x der rezeki kali ni tunggu tahun depan lah pulak.. :)

    ReplyDelete
  3. Kak Izan : betul tu....hari last konvo biasanya diorg akan lelong bunga2 yang tak habis tu dengan harga yg murah..(",)

    ReplyDelete
  4. Mamamya: xpe kak...InsyaAllah, tahun depan ada lgi...boleh la akak ajak suami akak ye...hehehe

    ReplyDelete
  5. byk kali pergi sbb g UTM awal aritu heheh sebb dah last nak join konvo UTM~ perut dah boyot pon gagah ag pusing2 kat dalam pesta konvo tu heheh~

    ReplyDelete
  6. FarHa: haah kan...kirenye ni last la join kan...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)