11.11.11

2


Wah, semua orang excited dengan tarikh ni kan...
11.11.11
Dah la tarikh cantik, jatuh hari jumaat pulak tu
Kepada pasangan pengantin yang bakal diijabkabulkan pada hari ni, sure dah berebut2 menetapkan tarikh ni sebagai hari kenangan terindah buat mereka. Bercakap pasal kahwin2 ni, tahniah la diucapkan kepada sesiapa yang bakal bernikah pada hari ni. Petang ni pun, KS akan bertolak ke Kota Singa untuk sama2 meraikan majlis perkahwinan sepupu belah suami yang akan melangsungkan majlis pernikahannya dengan pasangan pada petang ni. Tapi tak sempat kot nak tengok acara akad nikah memandangkan kami suami isteri bergerak dari JB pon dah petang. Malam ni dan esok la kami sama2 berganding bahu memeriahkan majlis tu nanti.....
.
.
.
Yang tu pasal kawen2, kepada yang baru dapat baby baru pon KS nak ucapkan tahniah. Tadi bukak FB, ternampak status FBI HotFM bagitahu isterinya dah selamat bersalin anaknya yang ke-3 (baby boy).. Alhamdulillah, tahniah FBI. 




Kepada mak2 buyung yang menanti hari untuk bersalin, jangan frust pulak kalau baby tak nak keluar lagi pada hari ni...hehehehehe...joking!!! Di doakan semoga selamat semuanya menantikan kehadiran si kecil...









2 comments:

  1. hekhek...member kite wan muliani dah masuk labour room...doakan...anak yg bakal memegang IC yg sgt cantik tuu hehehe~

    ReplyDelete
  2. owh yeke...semoga selamat semuanya...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)