Super Duper Ting-Tong

0

Haiippp.....chaiyok chaiyok....
Dah dekat hujung sem memang la macam ni... semua benda nak kena submit.
Semalam dah hantar report proposal kat fakulti... fuh, rasa macam dah hilang satu beban yang amat berat untuk dipikul sepanjang tempoh 3 semester ni. Minggu depan, 29hb nak kene present proposal. Slide belum siap sepenuhnya lagi...Berdebar tok sah cakap la....semoga dipermudahkan semuanya.

Kelmarin dan semalam adalah hari yang memang super-duper-tripper ting tong punya la.... Langsung tak masuk dapur, eh eh tipu...langsung tak pegang periuk kuali senduk bagai tuk masak memasak. Semuanya serah bulat-bulat pada Incik Suami yang ku sayang amat2 tiada tolok bandingnya...hehehehe.... Ni la untungnya kalau dapat suami yang pandai masak. Time kita bizi boleh dia take-over kerja2 memasak kat dapur. To my hubby, Thank u soooo much sebab masakkan daging masak kicap dan sup daging yang super-duper sedap. Isteri dia suka sup, tu yang dia masakkan special sup tuk isterinya. Kesian pun ada jugak, sebab suami pun baru je baik demam + sakit perut (x tau punca). Terpaksa susah2 masak pulak....inilah yang dikatakan pengorbanan.....(",)
.
.
.
Sekarang ni memang rasa cam nak termuntah hijau bila pandang artikel, jurnal dan seangkatan dengannya.... sampaikan dah tak sanggup dah nak duduk lama2 kat bilik study kat bilik belakang tu ha. Ni pun baru je siapkan kertas kerja untuk seminar sains & teknologi yang akan berlangsung pada  3 & 4 Disember nanti. Buat pun ala kadar je, maklumlah bila otak dah tepu camni...sampaikan nak tulis ayat satu baris je pun kemain susah...aishhh....Owh kejap lagi nak pergi FTI untuk daftar diri untuk seminar tu nanti...
.
.
.
.
Ok la...kepala dah start berdenyut-denyut semula. Ayoyo...
Nak hilangkan tension, meh kita layan Running Man....hehehehehe....
Dah siap download 3 episod, episod selebihnya nanti2 la kalau ada masa....
Tengok Running Man boleh hilangkan stress apa... gelak2 je kerjanya....
-ADIOS-









0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)