Ku ditinggalkan....

2


Ditinggalkan atau memang mintak ditinggalkan seorang diri kat rumah malam2 camni...hehehehehe... Suami ada tournament bowling dengan kawan2 sekolah lama dia dulu... Malas nak ikut sekali, sebab bohsan duduk je sensorang... Ni daripada pengalaman yang lepas2 la, bohsan yang amat bila 'bunga' dikelilingi oleh 'kumbang-kumbang'... Ada 'kumbang' bujang, ada jugak kumbang yang dah berkeluarga.... Nasib baik malam ni tak jadi nak balik rumah MIL, kalau tak, nak tak nak sure la kena ikut sekali.Lagipun, memang dah perangai suami yang memang nak bawak je isteri dia ni walau kemana dia pergi even keluar minum dengan memember lama dia...huh! Kalau tak memikirkan tak nak kena tinggal sensorang kat rumah, sure dah tak nak ikut sekali... Tapi malam ni, nekad! Walau apa pun yang terjadi, tetap nak stay sensorang kat rumah...huhuhu...  Itu pun dah siap tinggalkan pesanan kat suami, "Jangan balik lambat sangat ye!"..hehehehe...


Barang belum packing lagi ni.... Jumaat ni dah nak travel jauh....
Takpe, esok masih ada masa...
Malam ni buat list dulu barang apa yang hendak dibawa... Kang terlebih muatan susah pulak nak bayar lebih kat AirAsia nanti...





2 comments:

  1. wah... nak pergi mana nih! semoga perjalanannya selamat ya! =D

    ReplyDelete
  2. wahh nak p honey moon ke?? heee moga selamat perjalanan~

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)