The latest picture of Mak Buyong...

10


Hari tu dapat request dari Kak Jaja'Z nak tengok gambar Mak Buyong ni ha.. Seriously, sepanjang preggy ni memang tak pernah post gambar tayang perut kat mana2 pun.. Memang tak bergambar sangat la time preggy ni.. Entah la.. takde mood langsung nak bergambar... Ada la plan nak amik gambar dengan hubby sebelum bersalin ni.. tapi entah la bila tu.. tinggal lagi 5 minggu je lebih kurang..
.
.

 Tapi untuk tidak menghampakan Kak Jaja... jeng jeng jeng.. Ini la satu2nya gambar yang sempat dirakamkan dan menampakkan perutku yang memboyot terkedepan itu.. hihi... time ni usia kandungan 7 bulan.. Gambar kenangan dengan pengantin baru (Apat & Mas) kat Terengganu bulan Jun tempohari...

.
.

Sekarang dah nak masuk 35 minggu... sila jangan bayangkan rupa serta saiz badanku yang semakin membesar bagai juara saban hari.. adat la kot orang tengah pregnant kan.. time ni la nak ternak lemak banyak2 tanpa ada rasa bersalah... hahahaha... makan je kerjanya... semuanya untuk baby... bila dah meletop nanti, pandai2 la nak kuruskan balik badan sendiri.. huhuhu...







10 comments:

  1. hew hew hew...akhirnya..permintaan ku dimakbulkan...comelnya dia.....nampak la muka tu ada tembam sket..but tu la nikmat mengandung..hehhhe..

    ReplyDelete
  2. saiz badan dni opkos dipam2.. hehe dni 30minggu

    ReplyDelete
  3. comeynyee :)
    Sy byk sgt gambar ngandung first ni hehe tp sy sgt gemuks~ last pregnant naik sampai 68kg hahaha tp dont wory laa, if full bf insya-allah slim semula tu :)
    p/s: amik laa pic byk2 kompom rindu zaman ni nanti heeee~ tak semestinya upload tp wat tatapan dan kenangan sendiri..sebb mcm kawan sy die nyesal tak amik byk2 haha~

    ReplyDelete
  4. Kak Jaja'Z: hahaha.. muka memang obvious sangat tembamnya.. pendek kata semuanya mengembang la...

    ReplyDelete
  5. Ardini Humaira: hehehe.. nikmat mengandung.. tembam pun redha je.. (",)

    ReplyDelete
  6. FarHa: memang ada plan nak buat outdoor shooting sebagai kenang2an.. tapi tu la belum ada masa lagi...

    ReplyDelete
  7. suka....

    kasih biasa jer..
    moga semuanya dipermudakan ya dik..

    ReplyDelete
  8. biasa je anna tgk.. ok lah tu, yg penting ibu n anak sihat.. jg diri baik2 k.. semoga dipermudahkan.. =)

    ReplyDelete
  9. Ana: Biasa ea..tu gambar time 7 bulan.. sekarang dah makin tembam...

    Terima kasih atas doa yang diberikan... mudah-mudahan selamat semuanya nanti.. tunggu hari je ni..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)