Our new bundle of joy....

1

Hari yang ke-35 baru berpeluang on lappy.. huhuhu... tinggal lagi 9 hari untuk habis berpantang.. dah tak sabar sangat2 dah rasanya... dah tak sabar nak keluar jenjalan sebenarnya.. hehehe.. asyik duduk terperap kat dalam rumah tak tengok dunia luar, tersangatlah bosan yang amat... tipu la kalau nak kata sepanjang berpantang ni tak keluar mana-mana kan... ala, keluar pun just pergi hospital/klinik je... T______T
.
.

Alhamdulillah.... 
Mungkin ramai yang sudah tahu yang KS sudahpun selamat melahirkan puteri sulung pada 2 Ogos 2012 tempohari di Hospital Columbia Asia, Nusajaya. Syukur padaMu Ya Allah kerana memberi rezeki yang paling bermakna kepadaku dan suami.... Hadiah bermakna sempena keberkatan bulan Ramadhan. Tak dapat diungkapkan dengan kata-kata di saat menatap wajah si kecil yang KS kandung selama 9 bulan. Syukur atas rezeki yang diberikan... Walaupun semasa menanti proses kelahiran, bermacam-macam perasaan bermain-main di fikiran... Sempurnakah anak yang bakal aku lahirkan nanti. Selamatkah aku dan anak aku semasa bersalin nanti.  SubhanaAllah, Allah Maha Besar... Syukur Ya Allah kerana anugerah yang sangat bermakna ini.
 
 Fresh from the oven - Damia Hanani binti Fakhrul Anwar
.
.
.

Cepat betul masa berlalu, rasanya baru semalam terdengar tangisan si kecil di dalam bilik pembedahan. Pejam celik pejam celik, hari ini Damia sudahpun berusia 35 hari. Perasaan menjadi seorang ibu tersangatlah seronok, walaupun pada hakikatnya badan penat, tidur tak cukup, malam berjaga.. tapi itu semua lumrah bagi yang beranak kecil.. Tapi tak mengapalah kan, tak nak mengeluh... huhuhu... Walaupun badan penat + mata mengantuk, tapi hati tenang dan happy bila menatap wajah si comel... hihihihi...

 Damia - Umur sebulan
.
.
.

 Seronok tengok perkembangan Damia sehari ke sehari.
Semakin hari semakin tembam... Mahunya tak, asyik menyusu je kerjanya... hehehehehe...
Semoga cepat membesar dengan sihat ye sayang!


 Gambar terkini Damia - 35 hari





1 comment:

  1. Tahniah sal...
    Operate ea?? Nape? Ada kompilasi ea?? Moga dah bebetul sembuh, org operate ni tak sama mcm bersalin normal :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)