Contest Comel

3

♪♪ Ibu...ibu..
engkaulah ratu hatiku...

bila ku berduka, engkau hiburkan selalu...

Ibu..ibu..engkaulah ratu hatiku...
♪♪

 ini adalah entri untuk contest yang dianjurkan oleh COMEL bersempena Hari Ibu yang akan menjelma tak lama lagi..sehubungan dengan itu, dengan hati yang tersangatlah hepi daku nak join la contest ni.... bukan nak menang sgt, cuma nak memeriahkan aturcara majlis..hehehe..
 
klik gambar untuk ke blog penaja contest

Ibu.. Kaulah seumber inspirasiku...
 Tanpamu, ku tak akan kenal dunia yang indah ini
Belaianmu  yang penuh kasih sayang
Mengajarku erti kelembutan dan keikhlasan

Ibu.. kau ibarat sekuntum mawar merah
Yang kupuja setiap waktu
Yang kurindui wajahmu selalu
Yang kukagumi ketabahanmu...


Cekal hati mendidik daku
Sabar murni melayan kerenah anakmu
Tiada kedengaran sepatah keluhan
Tiada kelihatan setitip kemarahan..


Hanya untukmu ibu (Fatimah binti Jusoh).. Engkaulah ratu dalam hidupku... i u so much   

 ni gambar raya tahun lepas.. x ada gmbar berdua dengan mak..tapi ada gambar bertiga dengan mak & ayah...kira boley la ea..hehe







3 comments:

  1. ibu adalah segala2nya buat kita..besar pengorbanan seorang ibu yang telah bersusah payah membesarkan kita...

    ReplyDelete
  2. terima kasih kasih suci join..:) bleh..penyertaan diterima...good luck ya..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)