Tag gambo....

4

Dapat tag lagi... tag ni datangnya dari Mamamya... tag2 gambo... jom layannnnn...
.
.
.
opppss kena stop dulu, sebab kene check syarat terlebih dahulu..
1. Go to your files, select the 8th photo folder. ~ check
2. Select the 8th photo in the folder. ~ check
3. Post that photo along with the story. ~ check
4. Then challenge 8 blogging friend to do the same. ~ check

.
.
 . 

gambar apa yang bertuah tu?? jeng jeng jeng...


 alamak.. malunye nak share gambar ni.. tapi dah kena tag, kena lah buat jugak kan... kebetulan pulak gambar ni adalah gambar ke-8 dalam folder yang ke-8...mmm gambar ni aku edit tahun lepas... guna scrapblog (online editing).. time tu tengah belajar macam mane nak edit gambar guna scrapblog.. tu pon atas tunjuk ajar dari seorang kawan... sape2 yang nak cuba guna scrapblog, boleh klik pada link ini..

.
.
.

ok,
selesai sudah tugasan yang diberikan oleh mamamya...
8 orang bertuah yang kena teruskan " homework " ini adalah:

1. Alya
2.Tulip
3. Comel
4. Hana Luv Nest
5. Maslina



4 comments:

  1. aiyak..
    sy kena tag..
    hehe..
    insyaAllah, sy akn wat ye kak kasih..
    ngee:D

    ReplyDelete
  2. Alamak...kena tag ke??hehehe...terima kasih ek..nanti saya jawab...hutang dulu k...

    ReplyDelete
  3. ok..sape2 yg kena tag sila jlnkan tugas anda..hutang dulu pon boley..janji buat..hehehe

    ReplyDelete
  4. yaehhhhh.....dah buat ea..tq2..sori la lama x dtg cni..weekend balik kg...suka2..dapat gak tgk gmbo 'chenta hati" kasih...ekekek...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)