jalan2 time..(",)

0


semalam (23/4) adalah hari yang menggembirakan semua orang yang bekerja ngan gomen.. betul x?
dan sure semua orang berpusu-pusu keluar g shopping2.. al-maklumlah, belum lagi gaji tapi list barang yang nak dibeli dah siap2 awal dah.. tunggu duit masyuk je..hehehe 

so,
daku pon memang tak ketinggalan tuk shopping2... shopping = i like .. hehehe... tapi shopping tuk barang2 keperluan  biasa je.. maklumlah bujang lagi.. so, x perlu nak pening2 kepala nak uruskan kewangan sendiri.. beli apa yang perlu je.. baguskan!! perancang kewangan yang bagus ni..hehe --> uwek, puji diri sendiri nampak.. 

sebelom g shopping, perot nak kene isi dulu.. mmm time gaji masuk ni la nak makan2 besh... tambah pulak ada orang nak belanja, apa lagi.. pau la cukup2..hahahaha...kalu u ols nak tahu, sebelum pergi shopping aku tolong kawan angkut barang... sem depan dier pindah 'rumah'.. fuh!! banyak jugak barang2nya..nasib baik de tiga tenaga,  akhirnya siap jugak sesi mengangkut barang2 tu...

tenaga dah banyak habis angkat barang.. JOM layan PIZZA dulu... jom jom..

 chunky loaded --> dah lama nak rs pizza ni, akhirnya tercapai jugak...

mereka2 yang turut serta (Dalie dan Sab)

.
.

ok, perot dah kenyang... let's shopping!!!!

disebabkan terlalu kusyuk bershopping, maka dengan itu terlupa nak capture gambar tengah shopping...hihi

.
.

dah penat shopping? 
jom kita rehat jap... layan mesin urut yang disediakan untuk orang awam...

hehe..peace..




0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)