Award from Misz

0

Award "Blog Paling Best dan Interesting Untukku"
award ni datangnya daripada cik Misz
tQ ye Puteri Aidiha Azriha.. sweet nama tu...
.
.
.
.
.

seperti biasa, kena la jawab soalan2 tag...layan je la..
.
.

1. Korank kna wat satu n3 about this award..
~ done
 
2. Korank kene letak award nie skali kat n3 tu...letakkan my link ckali..
~ done
 
3. Korank mesti anugerahkan award nie kat blog yang korank suke..
Kasi bagi award ni pada semua followers Kasih...sila amik ye! jangan segan2 + malu...

4. Korank kna jawab tag nie..
dah agak daa...mesti ada soalan yang nak kene di jawab..huhu
 
** Ape perkara pertama yang korank pk mse bgun tdo pg td ?
 uwaaa...dah pagi ke? rasa cam baru je tido...huhu...kelam kelibut bangun sebab pagi tadi Kasih kena incharge satu kursus induksi untuk peserta2 khidmat masyarakat yang akan diadakan pada 4, 5 dan 6 jun nanti.
 
** ape korank wat utk mak korank ari nie ?
Rindu sama mak Kasih... jarak memisahkan kami berdua..uhuk uhuk..dah besau panjang pon still homesick ke? uwaaaa...
 
** bg 3 bnda yang korank nak wat if korank hny ade RM 5 dalam wallet untuk blanje 1bln ?
rm5?? ishhkkk mana cukup nak hidup sebulan... x ley jadik nih...apa lagi?? gunakan cik abang sepenuhnya..hahahahaha
 
** kalau korank hadapi masalah ngn sape korank bercerita ?
~ My best buddy ~
 
** ape lagu yang wat korank teringat kat bf n ex korank ?
"Jangan Bilang Tidak - OST BBB" & "Yang Terindah - OST Adamaya"
 
** lagu yang ley wat korank menangis ?
lagu Allahyarham Sudirman - Ayah dan Ibu
rindu sama mereka!!!! 

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)