rumah surat khabar

8

Pagi semalam, Kasih incharge satu kursus induksi bagi peserta2 yang akan terlibat dengan program Bakti Siswa yang akan dilaksanakan pada 4, 5 dan 6 Jun 2010 akan datang. Peserta yang terlibat tak ramai, cuma 35 orang sahaja. Tujuan kursus tu diadakan tak lain dan tidak bukan, adalah untuk berkenalan antara satu sama lain supaya mudah untuk bekerjasama bila program sebenar diadakan di Chenor nanti....

Selepas sesi ice breaking, Kasih dengan sorang lagi kawan buat 3 game. Kesemua game tersebut menarik dan semuanya menguji minda dan memupuk semangat berkumpulan. Game yang paling besh adalah game yang melibatkan setiap kumpulan dikehendaki membina satu rumah idaman dengan menggunakan kertas surat khabar. Mmm memang kreatif la diorang semua ni....Nak tengok tak hasil kerja mereka dalam tempoh 20 minit yang diberikan... Jom tengok gambar kat bawah ni....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
haa..ni laa antara hasil kerja bagi 4 kumpulan

ada yang bina rumah ala2 kampung...ala2 istana cinta... ala2 igloo pun ada....
bagus la diorang semua ni... kreatif dan dapat mengilhamkan sesuatu yang baru dalam tempoh yang singkat.


dan yang paling Kasih tabik adalah semangat berkumpulan antara peserta2..
semangat yang macam ni la yang kita perlukan untuk menjayakan sesuatu program yang telah dirancang...
betul tak? mmg Kasih salute kat diorang.... dan Kasih gembira bekerjasama dengan diorang....hehehe...mudah2an gerak kerja untuk program Bakti Siswa yang akan bermula pada esok hari dapat berjalan dengan lancar...Amin...

8 comments:

  1. salam pagi rabu sayang..

    wow..kreatifnya....
    sis suka dengan aktiviti berkumpulan..
    tapi kan...sis masa study dulu2 sakit ati gak kalau ada kawan2 yang non aktif...rasa nak cekik jer..kikikii

    semoga ceria2 sayang..sis nak berkerja nie...muah3x

    ReplyDelete
  2. Kak Ayu : betul tu sis.. kdg2 antara ramai2 mesti ada jugak sorang dua yg jadi sleeping partner.. nak buat cmne kan...

    selamat bekerja (",)

    ReplyDelete
  3. salam..
    wah , bestnyer program ni..
    na join!!!!
    he~

    ReplyDelete
  4. woo kreatif betul.. boleh pos satu? haha

    ReplyDelete
  5. hmm...mereka2 ni mmg kratif.. :)

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    IKHLAS KE - PART 2

    ReplyDelete
  6. mengenaldiri : nak join??? jom jom jom...

    ReplyDelete
  7. MSR : x boley pos la...hak cipta terpelihara..hehehehe

    ReplyDelete
  8. nabilah : kreatif kan mereka2 ni...

    IKHLAS???-->layaannnn...hehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)