Good Morning....

4



"GOOD MORNING TO EVERYONE"

rindu kat semua.... semalam x sempat nak post entri.... petang semalam balik kerja lambat sebab banyak sangat kerja yang nak kena selesaikan..... dah la semalam ADAMAYA episod last... pengetua kolej ngan anak dier pulak tumpang tegok sama2 ceriter tu kat bilik Kasih...hehehe...sanggup tu semata2 kerana ADAMAYA...(",) hepi sangat sebab Maya dan Adam berbaik semula...happy ending....

mmm nak bagitau lagi satu berita gembira ni.... nak tahu tak apa dia???? hehehe
camni, lebih kurang pukul 7.33 pm semalam, hp Kasih berbunyi menandakan satu mesej baru masuk...jeng jeng jeng... sape tu? nombor baru ni...0199614*** yang berbunyi "Hai Kasih. thanks for the meow meow..dpt dah ptg td.."  mmm dalam hati cam dapat agak mesej tu dari siapa...hehehe... nak tahu tak x mesej tu dari siapa? mmm dari Kak Jaja kita yang tomei2 itu...hehehe...Kasih suka sebab Kak Jaja suka hadiah yang Kasih kasi...siap buat entri tuk Kasih lagi...TQVM (",) --> 

dan malam tadi pon Kasih dapat panggilan dari seseorang yang datangnya dari dunia blogging jugak...mmmm tak lain dan tak bukan ialah Kak Ayu @ Citarasa Rinduan... teruja sangat2 dapat call dari Kak Ayu... lembut + manja sangat suara Kak Ayu...penuh dengan sifat keibuan...(",) tapi kejap je sebab line tak berapa nak clear mlm tadi...huhuhu... tapi sedih terubat bila pagi tadi Kak Ayu call lagi pagi tadi... hehehe... sayang lah Kak Ayu... bila agaknya kita dapat berjumpa dan bersua muka kan... thanks jugak for da special entri tentang hadiah yang Kasih kasi...


 mm ok lah, Kasih nak sambung keje...bos belum datang.. curik2 masa update blog kejap...(",)
 

4 comments:

  1. salam petang sayang..

    sis baru balik dr pakar putri...mmg best ada adik mcm kamu...luv u too

    ReplyDelete
  2. thanks dear..baca entri ni pagi td..tapi petang baru dapat nak balas..almaklumla..line internet hampessssss

    ReplyDelete
  3. Kak Jaja : u'r most welcome!!!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)