Tahniah Malaysia...

8


Tadi after balik dari gim..terkejar-kejar balik bilik nak tengok Piala Thomas (Malaysia vs Denmark)
Time tu Hafiz lawan tengah lawan untuk set yang pertama... gembira di hati setelah Hafiz Hashim berjaya mengalahkan pasukan Denmark dengan kemenangan 2 set... terubat jugak kekecewaan warga Malaysia dengan kemenangan ni setelah prestasi yang sangat buruk malam semalam.


Walau apa pon, tahniah kerana berjaya mara ke perlawanan separuh akhir
ALL THE BEST dan GOOD LUCK untuk pasukan Malaysia
Yeaaahhh... MALAYSIA BOLEH!!!!!

8 comments:

  1. sy tgk dr kul6...caye tak? hehe yg lawan beregu tu best gak sbb bukan kalah teruk...sbb fight gile...

    n yg hafiz menang memang best...hehe bersork gilee adoii laaa...tp isau nih..sbb nanti mesia VS china...china kuat ooo...hope de keajaiban hehe...

    go go go mesiaa!!!

    ReplyDelete
  2. tahniah MALAYSIA...GUD LUCK!!!!

    ReplyDelete
  3. kak Ayu: sama la kita...sentiasa menyokong pasukan Malaysia..

    ReplyDelete
  4. farHa : insyaAllah...kita doakan mudah2an Piala Thomas kali ni menjadi milik Malaysia..dah lama benor rakyat Malaysia mengharapkan kejuaraan ni..

    ReplyDelete
  5. nurafizza : ye..tahniah tahniah...

    ReplyDelete
  6. kasihh....nk mnx tolong=)...leh x tlg tkar nma sy kat link kasih...dari ((+))SpOt ThiS bLoG((+)) jadikan HaFizRahMaN.com =)thanx=)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)