Hantu Kasut????

4

Diriku naik hantu... oleh hantu Kasut...hehehe.....
oppsss...bukan..bukan... diriku tak berhantu... tapi dah berkerutu sebab dalam tak sedar rupa2nye duit habis sebab asyik beli kasut je...uwaaaa.... ni la akibatnya kalau shopping tak dirancang...apa yang berkenan dihati laju je tangan nak menyambar... sedar2 kasut je yang jadi pilihan... ishk3..

Dalam sebulan je, Kasih boleh beli 3 pasang kasut + 1 pasang lagi 'ehem-ehem' yang belikan.. dan kesemuanya Kasih belum pakai lagi...teruk kan.. "menang membeli tapi alah memakai". Songsang terus dari slogan asal. Hahahahahahahaha....
.
.
.
.
.
.
.
.
Kasut pertama jenama XES. Kalau nak tahu, Kasih suka sangat kasut2 XES. Selesa dipakai.. lagipun harga tak mahal sangat.. berpatutan la... yang paling syok sekali, XES ni selalu buat SALE.... tapi kasut kat bawah tu xde discount... konon beli sebab nak pakai pergi ofis, tapi entah bile ntah nak melaram ngan kasut ni...hehehehe..


Kasut kedua jenama LARRIE. yang ni baru beli petang tadi..hehehehe.. pada asalnya just teman kawan g cari barang kat Jusco... sekali lalu pulak kat tempat kasut... ternampaklah kasut ni... mmmm cantik kan. Apa lagi, sambar la...hahahaha...tambah pulak dapat kupon barangan LARRIE 10%. Sikit je pon diskounnye... yang penting hati dah suka...


Kasut ketiga jenama NIKE. hurmmm, yang ni Kasih tak beli ye! ni merupakan hadiah birthday Kasih... "chenta hati" Kasih yang hadiahkan... hari tu Kasih ada bagitahu dier yang Kasih nak beli sport shoes sebab nak guna time program Bakti Remaja bulan 6 nanti... kasut sukan lama ada kat Terengganu... ngengada kan, padahal boleh je balik amik kasut tu...tapi x sempat, sebab xde cuti nak balik Ganu....


Kasut yang terakhir pon kasut sukan jugak... mesti u ols pelik kan..buat ape la sport shoes bebanyak ni... lagipon Kasih ni bukannya orang yang suka bersukan..hahahaha... takde la, sebenarnya Kasih beli kasut ni sebab Kasih perlukan kasut untuk daki Gunung Ledang 22hb Mei nnt... nak guna kasut yang "chenta hati" hadiahkan sayang plak rasa... ye la, sayang kat kasut tu sama la sayang Kasih kat pemberi kasut tu... so, time jalan2 tadi, Kasih ternampak la kasut ni... 70% tu.... so, apa lagi...layaaaannnnnn...hahahaha...


So, tu je ceritanya...jangan u ols muntah pulak tengok kasut2 Kasih ni ye...hehehehehe....

4 comments:

  1. biar jd hantu kasut..jangan jd hantu gigi..hehhehe takuttttttt

    ReplyDelete
  2. kasih...

    kikikik..setuju kata2 jaja...jgn jadi hantu gigi...

    em...kalau dah suka...buat jer ikut kata hati,..tapi kan..sis harap2 semuanya kasih gunakan...maklumlah,..tak membazir...gitu..kasihkan pelajar?....sis doakan kasih selalu beringat..

    selamat malam sayang..

    ReplyDelete
  3. kak ayu..insyaAllah, kasut2 tu akan digunakan deengan sepenuhnya...hehehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)