Best ker?

2
AWARD lagi...lagi..lagi dan lagi
tQ my frens 4 all da awards...rasa cam bintang 'fofular' plak...rasa2nye dalam bulan ni je dah brape banyak dah Kasih dapat award...tQ ye! (",)
.
.
.
.
.

"THE BESTest Blog"
best ke blog ni (sambil garu2 kepala yg memang xde kutu)..hehehehe..


.
.
.
.

Anda mesti beri pujian pada pemberi award ni
 sebelum puji, Kasih nak ucap bebanyak trimas kepada adik badrool untuk award yang diberikan... mmg besh la...hehehe
.
.
ehem ehem! bersedia ye atas pujian yg ingin diberikan kepada adik badrool ni..
first sekali, orangnya hensem..hehehehe.. seorang yang berjiwa besar untuk berjaya dalam pelajaran dan jugak bisnes yang diceburinye...bagus dik! muda2 lagi dah bercita2 tinggi..semoga sukses dlm apa jua bidang yg diceburi ye!
.
.
Sila beri award kepada 10 blogger yang lain
10 ea? mmm sape yang nak sila angkat tangan..hehehehe
- Comel
- Ieda Al-Habsyi
- Aimi
- Mama Najla
- Amira is Mira
- Ratu Syahadah
- kRole
- Mama Alif Azfar
- Mathari
- Sya-syazana
.
.
Anda mesti memberitahu kepada 10 blogger ni
oh sudah pasti..kalau tak camne diorang nak tau yang diorang bakal menerima award yang paling the BESTest ni...
.
.
Bagaimana anda boleh digelar blog yang best n great
mmm camne erk? alamak susahnye soalan ni...
bagi Kasih, blog tu sangat best kalau tuan punye tanah tu seorang yang ceria, peramah selain entri yang besh sehingga boleh menarik ramai orang untuk singgah ke blog tu..hehehe
.
.

owh soklan dah abes ea...ingatkan ada lagi tadi... tetiba semangat pulak nak jawab soalan.. (",)
ok la tamat sudaa`





2 comments:

  1. terima kasih yer Kasih...akak ambik award nie yer....hehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)