masih sayang...

4

semalam time Kasih sedang berdukacita
mood nak berblog pulak 'kureng'
juz sempat la berblogwalking ke beberapa rumah tuan tanah 
tu pon beberapa kerat je, yang terpilih la kirenye..

nak tau tak apa yang Kasih buat tuk hilangkan rasa sedih yang teramat time tu?
ni ha! Kasih layan citer "Semerah Cinta Stiletto"
.
.
.


bila tengok citer ni hilang la sikit rasa sendu dalam diri
gelak kuat2 time part kelakar (aksi Cat Farish)
sampaikan dah x endah rumet yang 'menumpang' kat bilik tengah wat preparation tuk presentation pagi tadi
habis je layan ceriter terus tido
tak nak pikir apa yg sedang berlaku.. huhuhuk
.
.
.
.
.
.

tapi sempat jugak la Kasih dapat pengajaran dari ceriter ni
nak tahu tak apa dier?
.
.
.
"Memang tak ada kesempurnaan dalam hidup seseorang..
tapi yang wujud hanyalah kebahagiaan
oleh itu
janganlah terlalu mengharapkan kesempurnaan dalam diri
cukuplah dengan kebahagiaan sebagai pelengkap untuk mengecap rasa bahagia"






4 comments:

  1. awat dearr...lain bebenor tengok adik akak sorang ni..apa yg frust sangat tu..tell me..

    ReplyDelete
  2. betul...apalah guna kalau sempurna tapi hati x bahagia..

    ReplyDelete
  3. dear.. what happen actually..

    i'm here for u. ada masalah jgn simpan sorang2. nnt tertekan, tak elok for ur health.. ok..

    ape2 pun... anna sentiasa doakan kebahagiaan kasih.. Pilihan sentiasa ada depan mata.. good luck~

    ReplyDelete
  4. ya betul.. tidak perlu mengharapkan kesempurnaan dari orang lain kerana kita juga tidak sempurna..

    take care! :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)