Jawab tag dari Cik Tulip....

4
Kali ni Kasih nak jawab tag yang datangnya dari cik Tulip....

ni la cik Tulip... seorang yang sangat manja dan bersikap keanak2an..hehehehe..orangnye kecik je.. kalu tengok fizikal dan penampilan memang tak sesuai dengan umurnye yg sebenar..hehehehe... dah la, tak nak puji dia lebih2... jom check it out soalan yang perlu dijawab..huhuhu
.
.
.
.
.

1.Adakah anda happy sekarang?
hurmmm...hepi je! (",)  Kasih kan seorang yang happy go lucky...hehehe.. yeke?

2.Kenapa anda Happy?
kerana.... dalam hati ada taman..hahahahahahaha

3.Apakah benda yang boleh membuatkan anda happy?
- blog
- balik Trg jumpa mak + ayah + family
- jumpa my chenta hati.. (",)

4.Pernahkah anda menerima tag?
pernah.. tak terkira dah tag ni merupakan kali yang ke-berapa..huhu

5.Nyatakan warna yang anda suka.
pink + purple = i like!

6.Beritahu 9 orang yang anda mahu tag.
ayokk! ramainye... nak pass kat sape erk? disebabkan cik Tulip pass kat 3 orang je, so Kasih pon nak passkan pada 3 orang gak...mmm sape yang bakal terpilih ye?
- Hizami

7.Tuliskan sesuatu tentang orang yang anda tag.
 - Kak Jaja'Z
seorang rakan + kakak yang sangat2 best.. seorang guru di sebuah sekolah yang terletak di bandar Kuantan..seorang isteri yang sangat rajin memasak.. (",)..sangat best berkawan dengan beliau.. seorang yang sangat SEMPOI...


- Emieysandra
seorang gadis yang sangat comel...hehehehe...happy go lucky je...dan sangat aktif berblog... seorang yang peramah dan mudah untuk dibuat kawan...(",)

- Hizami
seorang jejaka hensem..bakal menjadi seorang pendidik kepada anak bangsa...

8.Adakah anda happy dengan apa yang ada?
yeah...of course i am... sangat bersyukur dengan apa yang ada...alhamdulillah...




4 comments:

  1. thanks dear.
    agak bz sikit.
    but i'll try my best to answer this tag.
    ;)
    thanks again.

    ReplyDelete
  2. Hizami ; it's ok..u can answer dat anytime when u r free...

    ReplyDelete
  3. wokeh..free time nanti akak jawab ok..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)