At Felda Residence, Tanjung Leman

3

Bersiaran secara langsung dari Felda Residence, Tanjung Leman.. (",) 
Buat apa KS datang sini? Honeymoon kah? Hahahahaha...
Idok ea...sebenarnya ada Hari Keluarga Fakulti Pendidikan, UTM sejak semalam hingga esok
So, KS dan suami berkampung la kat sini untuk 3 hari 2 malam ni sampai esok...

(Gambar pinjam Google) - Swimming Pool yang santek!
.
.
.
Ada sape2 tak yang pernah sampai kat sini?
Kiranya ni first time la KS sampai kat sini..maklumlah tempat ni masih baru lagi...sebelum2 ni kalau datang ke Tanjung Leman, sure ke Tunjuk Laut Resort...So far, tempat ni OK..memuaskan..makanan yang disediakan pun best...ada swimming pool yang cantik pulak tu...bilik pun selesa...
.
.
.
.
.
Apa aktiviti yang berlangsung sepanjang Hari Keluarga setakat hari ke-2 kat sini?
Haa..tunggu...tak nak citer dulu, nanti2 la ea...past ni nak buat aktiviti abseiling pulak...hehehe... Ha, sebelum tu, siapa2 yang berminat nak bercuti kat Felda Residence nanti, boleh la cari2 info KAT SINI ye..Byebye..




3 comments:

  1. kampung teRCINTA..

    felda tenggaroh..
    kasih sampai jua kamu disini ya...

    ReplyDelete
  2. Kak Ayu: ooo kg kak ayu kat felda tenggaroh ea...felda tenggaroh berape?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)