Potato Jalapeno Cheese Sauce

9

Edisi tayang makanan..hehehe...
Ingat lagi tak sebelum ni saya pernah order Jalapeno Cheese Sauce dari sis Jaja'Z kiter yang glemer itu? Kalau lupe leh flashback KAT SINI ye...hehehe

layan gambar dulu baru baca cerita kat bawah ye...(",)
.
.
.
.
.
.
.

Potato Jalapeno Cheese Sauce kat atas tu merupakan sajian minum petang kami suami isteri 2-3 hari yang lepas. Ni bukanlah kali pertama guna sos Jalapeno yang dibeli dengan Kak Jaja...entah dah kali ke-berapa entah...lupe sudah...sebelum2 ni lupe nak amik gambar nak tayang kat semua orang, especially pada si supplier sos yang sodap itu...hehehehe...
.
.

So far, memang sodap la sos tu..even encik suami tidak berapa gemar akan sos tersebut, tapi dia layan jer walaupun sedikit...si isteri pulak yang teruja...siap jilat sos sampai licin...mane la tak gumuks badan ini...hahahahahahaha....papepon, kredit untuk kak Jaja'Z...siapa2 yang nak order boleh la roger2 akak kiter tu......




9 comments:

  1. Nk test rasa dulu baru boleh beli... Hehehe

    ReplyDelete
  2. tu home made potato wedges ke dik..hehhe putih suci murni jek kentang gorengnya..kalau nak lagi sedap, bleh letak mayonis jugak..baru lah kasih double jilat pinggan..hehhehe

    ReplyDelete
  3. @Fikri: Kacaknya! : Nak test dulu ke? Meh la dtg umah...hehehe

    ReplyDelete
  4. rs mcm soso cheezy wedges KFC ke?..i likeeee chezzy wedges!

    ReplyDelete
  5. @Jaja'Z: Ye kak..home made potato wedges...tapi versi rebus punye...asyik makan makanan yg berminyak je lately..tu yg xnak goreng2 dulu potato tu..hehehe..actually, mmg potato tu dimakan sekali dengan mayonis, cuma tak diambil gambarnye sekali..hihihi...

    ReplyDelete
  6. @Nens Collection : yup...rasanya sama cam cheezy wedges KFC...cuma yg ni versi home made punye...sodappp!!!

    ReplyDelete
  7. nampak sedap je..mmm..

    jemput join segmen simple terbaru saya..senang je..

    SEGMEN SIMPLE: KEKUATAN DAN KELEMAHAN DIRI AKU ...

    ReplyDelete
  8. @NasZ: memang sodap pun...hehehehe

    ooo ada segmen baru ea..senang2, i roger there k..tq 4 da invitation

    ReplyDelete
  9. tu dia...
    kak ayu jer belum try lagi..

    kalaulah kami nie tak ada penyakit..
    sure kak dah order dgn cikgu jaja...


    adeh!!!
    nampak menyelerakan

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)