Terjah ke teratak blogger Citarasa Rinduan

2

Salam semua
Kembali bersiaran setelah hampir seminggu blog ini sunyi sepi, tuan rumah sibuk beraya...hahahahahaha....seriously, langsung tak berkesempatan + takde masa untuk luangkan masa untuk jenguk kawan2 blogger...sampaikan nak buat entri ucap selamat hari raya buat teman2 pun tak sempat...huhuhu....bizi mengalahkan YB nampak gayanya....;p
.
.
.
Masih belum terlambat untuk mengucapkan
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR & BATIN
kepada semua sahabat2, rakan2, teman2 serta kenalan2 blogger
Macam mana raya? Sure meriah habis kan....(",)
.
.
.
.
masing2 sure dah buat entri untuk bercerita tentang sambutan hari raya bersama insan2 yang tersayang kan... KS belum berkesempatan lagi nak bercerita itu semua, maybe next entri kalau berkelapangan...hehehe...kali ni KS nak show off gambar KS bersama blogger femes Kak Ayu Citarasa Rinduan, hasil terjahan KS bersama suami ke teratak beliau semalam...(",)

[Sempat bergambar bersama]
.
.
.
Semuanya secara kebetulan, langsung tak plan nak pergi beraya rumah Kak Ayu....kiranya ni betul2 kejutan buat Kak Ayu...nak dijadikan cerita, semalam KS dan suami pergi beraya rumah pakcik sebelah suami kat Felda Pasir Raja, Kulai....memang dekat sangat dengan Felda Sungai Sayong....on the way nak beraya ke rumah pakcik suami kat Kota Tinggi, tetiba teringat Kak Ayu....try call....tapi tak dapat....7 kali percubaan call Kak Ayu, still tak dapat....perasaan sangat kecewa sebab mungkin belum rezeki KS untuk berjumpa Kak Ayu....perjalanan diteruskan sampailah kami tiba di Bandar Tenggara.... Tiba2 telefon berdering, nombor yang tidak dikenali....angkat2 cam kenal je suara disebelah sana....
.
.
.

Alhamdulillah, mungkin Syawal kali ni menjanjikan pertemuan antara kami. Nasib baik Bandar Tenggara - Felda Sungai Sayong tak jauh sangat....patah balik menuju ke teratak mahligai Kak Ayu....Terima kasih Kak Ayu atas layanan baik akak sekeluarga walaupun kedatangan kami tak diundang....surprise gitu! InsyaAllah, kalau ada jodoh kita akan berjumpa lagi...(",)







2 comments:

  1. assalamualaikum..
    kasih!!
    terharunya dengan kehadiran kamu.
    masih dalam mood mimpi walau sehari dah berlalu..
    terima kasih dik, terima kasih atas kunjungan kamu dan en suami..
    happy sangat sebab kak dapat serah jua apa yang perlu diberi pada kamu....

    malu tau sebab dah lama sangat..
    hahahha

    ReplyDelete
  2. sama2 kak...ada jodoh kite berjumpa lagi ye (",)
    Terima kasih banyak2 atas layanan baik akak sekeluarga...
    jangan marah tau sebab kunjungan tu datang secara mengejut...hihihi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)