Majlis Kahwin Cousin kat Singapore

0

Dah seminggu lebih event ni berlangsung, hari ni baru berkesempatan untuk berstori-mori. Ini cerita adalah berkisahkan tentang majlis kahwin sepupu sebelah suami kat Kota Singa. 11.11.11, tarikh yang menjadi titik noktah kepada kisah percintaan di antara pasangan Syikin dan Aminurashid.

Majlis perkahwinan yang gilang gemilang itu telahpun selamat berlangsung di Woodlands Drive 14. Sempat jugak KS snap nama blok bangunan tempat upacara tu berlangsung...
.
.
.
.

Pada 12.11.11, tepat jam 2.30 petang rombongan pengantin lelaki tiba. Walaupun keadaan hujan lebat, tapi perjalanan majlis tetap berjalan dengan lancar. Hujan rahmat kata orang. Aishh, tetiba teringat majlis kahwin kami pon hujan lebat....pengantin kuat makan belacan kot!..hehehehe..

Ha, nak masuk?
Kene la bayar tol dulu...
Bayar jangan tak bayar!

Pasangan pengantin.. sama cantik sama padan...
Pengantin perempuan dah macam puteri Jowo kan...

Bergambar sekali dengan pengantin perempuan. Nak jugak tumpang merasa duduk kat atas kerusi ala2 princess tu...pelamin simple but nice... Pengantin perempuan tak pandang kamera pulak..maklumlah, banyak sangat paparazzi kat depan tu...hehehe
.
.
.
.
.
.
Kepada pasangan Syikin dan Amir, semoga berbahagia dan kekal ke akhir hayat. Amin...












0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)