Selamat Pengantin Baru my dear friend!

4

Rasanya masih belum terlambat untuk buatkan special entry khas untuk sahabat baik Pn Siti Zanariah yang telahpun selamat menjadi isteri orang pada 2 Jun tempohari. Tahniah diucapkan... semoga rumahtangga yang dibina bahagia dan kekal sehingga ke syurga.. Semoga menjadi seorang isteri yang solehah serta ibu yang mithali... InsyaAllah...
.
.
.
Perasaan sangat2 lah frust sebab tidak dapat sama2 menghadirkan diri meraikan hari bahagianya disebabkan tarikh yang sama family KS adakan majlis doa selamat kat Trg.  Kita hanya boleh merancang, Allah menentukan segala-galanya.. Hanya doa dapat ku titipkan dari jauh semoga majlis yang berlangsung berjalan dengan lancar.. Semoga berbahagia dengan cinta hati kamu ye! (",)
.
.
.
Disebabkan tak pergi ke majlis tersebut, maka gambar dibawah ni sure la gambar cilok kan..hehehe.. KS cilok dari akaun facebook Ana.. jangan marah ye Ana.. KS sangat berbesar hati nak abadikan gambar perkahwinan Ana dalam blog Kasih Suci ni.. Kamu sangat cantiklah dalam persalinan baju nikah dan sanding tu.. Seri pengantin begitu terserlah... (",)

 "Cantik kan Puan Ana kita ni.. hehehe..."
.
.

"Tersenyum manis... menanti sang jejaka...."
.
.
.
.

Kepada Ana... KS hutang hadiah tau.. Tapi tak tahu la bila baru dapat jumpa dan kasi hadiah tu... huhuhu... Tapi jangan lupa tuntut nanti tau.. sebab hadiah tu memang dibeli khas untuk kamu...hihihi...





4 comments:

  1. tu lah..akak pun tak dapat nak gi kenduri anna...cun sangat cik adik sorang tu...

    ReplyDelete
  2. Kak Jaja: sangat cun kan kak.. (",)

    ReplyDelete
  3. hehe.. thanks dear..
    terharu plak rasanya ada special entry ni..

    insyaAllah, ada rezeki kita jumpe k. Nnt kalau kot2 datang KL, roger tau.. doakan Anna pulak mengikut jejak langkah puan KS.. =)

    ReplyDelete
  4. Ana: ur welcome... insyaAllah, moga2 cepat dapat baby ye.. (",)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)